Välkommen 
                                                    Tibetansk spaniel
 
               Är du intresserad av en vuxen hane på  foder, hör gärna av dig om du bor i Östergötland.

 

 

Som ni nog redan räknat ut, så är vi lantbrukare, som alltid haft ett stort hundintresse. Genom åren har en del olika raser passerat som Golden, New Foundland, Bordercollie och så vår första Springer. Vi fastnade för rasen och skaffade snart en till, båda svart/vita. Efter hand som intresset för rasen och utställningar ökat, så har det blivit några till, alla brun/vita.

För några år sedan tyckte vi att tiden var mogen att starta en kennel. Så ansökningar om ett kennelnamn skulle skickas in för godkännande. Många förslag om vad vi skulle kalla oss fick vi, men vi valde ett med anknytning till vad vi sysslar med, och hur vi vill bedriva vår uppfödning.

Bondmoran tyckte vi passade oss utmärkt, lantlig uppfödning av hundar, som vi tycker skall vara med oss i vårt dagliga arbete så mycket det går, för att må bra och utvecklas till sunda och friska individer.

Avslutningsvis så vill vi med vårt avelsarbete få fram lugna och trygga hundar med ett rastypiskt utseende, som skall lämpa sig både som goa familjehundar och arbetsvilliga kompisar  både för utställningar, fritid eller vad man nu tycker är kul för att låta sin hund få utlopp för sin energi.

 

Margareta och Stefan Axelsson

Fivelstad 536 Heleneborg

S-591 93 Motala

Telefon/Phone: 070-5416153

email: bondmorans@tele2.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal besökare på vår  hemsida

[counter]